Työn jälki on meille kunnia-asia!

Remonttipalvelut

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti nostavat kotisi arvoa. Kertovatko kylpyhuoneesi pinnat kuluneista vuosista? Onko saunasi muuttunut varastotilaksi? Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti palauttavat kauneuden ja toimivuuden kaikenlaisiin pesu- ja saunatiloihin.

Olemme käyttäneet kylpyhuoneremonteissa kustannustehokasta Wedi-vedeneristyslevyä jo kohta 10 vuotta. Wedi-levy on VTT-sertifioitu ja vesitiivis sekä homehtumaton rakennuslevy, jolla rakennetaan varma vedeneristys kaikille seinärakenteille.

Meillä on myös VTT:n vedeneristyssertifikaatit.

Keittiöremontti

Keittiöremontti luo uutta tunnelmaa kodin sydämeen. Muistuttaako keittiösi menneistä muotivirtauksista? Keittiöremontin avulla uudistat paitsi keittiösi ilmeen, myös koko kotisi tunnelman. Teemme toiveidesi keittiöremontin. Keittiöremontti on oiva tapa uudistaa keittiön ilme, parantaa sen toimivuutta sekä luoda entistä toimivampia tilaratkaisuja. Ammattilaisen tekemällä keittiöremontilla voidaan tuoda lisätilaa pieneenkin keittiöön.

Kalusteasennukset

Lisäksi meiltä kaikki kalusteasennukset ammattitaidolla niin kerrostalo- kuin omakotitalokohteisiin. Toteutamme kalusteasennuksia yksittäisistä kodeista aina koko taloyhtiölle. Meillä on vuosien kokemus ja sen mukanaan tuoma vankka ammattitaito kaikkiin asennustöihin.

Sisustustyöt

Kun koti kaipaa uusia ja kauniita tapetteja, tuoretta maalipintaa, kestävämpää lattiaa tai käytännöllisiä kiintokalusteita, ota yhteyttä meihin. Me toteutamme myös kaikki kodin sisustustyöt laadukkaalla kädenjäljellä.

Ota yhteyttä