Työn jälki on meille kunnia-asia!

Vesivahinkokartoitukset ja -tarkastukset

Vesi- tai kosteusvahingot voivat pahimmillaan aiheuttaa paljon tuhoa ja haittaa. Ne voivat olla joko akuutteja tai piileviä, mikä tarkoittaa, että ennen kuin ne huomataan, ne ovat jo ehtineet aiheuttamaan vahinkoa, esimerkiksi homevaurioita. Vesivahingot olisi hyvä korjata mahdollisimman nopeasti. Tuuloksen Rakentajat Oy toteuttaa vesivahinkokartoitukset ja -tarkastukset huolella ja luotettavasti. Kutsu meidät paikalle jo tänään!

Vesivahingon kuivaustyöt

Vesivahingon kuivauksessa käytetään koneellisia kuivaimia, jotka puhaltavat kuivattua ilmaa. Ilmasta kerätään kosteus, joka johdetaan höyrynä ulos poistoputken avulla venttiilin kautta. Näin tilassa olevat rakenteet kuivuvat. Kuivaustyö kestää yleensä 2-6 viikkoa. Kuivausta suoritetaan vuorokauden ympäri. Rakennekuivauksen yhteydessä suoritamme tarvittaessa myös kuivattavan rakenteen desinfioinnin ja homeenestoaineilla käsittelyn. Tämän jälkeen rakennamme rakenteet uudelleen.

 

vesivahinko

Tuuloksen Rakentajat Oy:n asiakkaana saat kaikenkattavasti vesivahinkotarkastuksen, kuivauspalvelun, desinfioinnin sekä uudelleenkorjaustyöt. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinun kohteesi vesivahingonkorjaus luotettavasti!

Ota yhteyttä