Remontointipalvelut

KYLPYHUONEREMONTIT

Kylpyhuoneen ja saunan remontointi nostaa kotisi arvoa ja palauttaa kauneuden ja toimivuuden kaikenlaisiin pesu- ja saunatiloihin.

Kylpyhuoneiden remontoinneissa käytämme kustannustehokasta Wedi-vedeneristyslevyä. Levy on VTT-sertifioitu, vesitiivis sekä homehtumaton rakennuslevy, jolla rakennetaan varma vedeneristys kaikille seinärakenteille. Työn suorittaa aina VTT:n myöntämän märkätilojen vedeneristyssertifikaatin omaava asentaja.

KEITTIÖREMONTIT

Keittiön remontointi luo uutta ilmettä kodin sydämeen. Keittiöremontin avulla uudistat paitsi keittiösi, myös koko kotisi tunnelman.

Keittiöremontti on oiva tapa parantaa sen toimivuutta sekä luoda entistä toimivampia tilaratkaisuja. Ammattilaisen toteuttamana voidaan tuoda lisätilaa myös pieneenkin keittiöön.

KALUSTEASENNUKSET

Toteutamme kaikki kalusteasennukset vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla niin kerros-, rivi- kuin omakotitalokohteisiin ja kesäasuntoihin – yksittäisistä kodeista aina koko taloyhtiöön tai yritysten liiketiloihin.

SISUSTUSTYÖT

Kun koti kaipaa uusia ja kauniita tapetteja, tuoretta maalipintaa, kestävämpää lattiaa tai käytännöllisiä kiintokalusteita, ota yhteyttä. Toteutamme kaikki kodin sisustustyöt laadukkaalla kädenjäljellä sekä toimivilla ja kestävillä ratkaisuilla.