Remontointipalvelut

KYLPYHUONEREMONTIT

Kylpyhuoneen ja saunan remontointi nostaa kotisi arvoa ja palauttaa kauneuden ja toimivuuden kaikenlaisiin pesu- ja saunatiloihin.

Kylpyhuoneiden remontoinneissa käytämme kustannustehokasta Wedi-vedeneristyslevyä. Levy on VTT-sertifioitu, vesitiivis sekä homehtumaton rakennuslevy, jolla rakennetaan varma vedeneristys kaikille seinärakenteille. Työn suorittaa aina VTT:n myöntämän märkätilojen vedeneristyssertifikaatin omaava asentaja.

KEITTIÖREMONTIT

Keittiön remontointi luo uutta ilmettä kodin sydämeen. Keittiöremontin avulla uudistat paitsi keittiösi, myös koko kotisi tunnelman.

Keittiöremontti on oiva tapa parantaa tilojen toimivuutta ja luoda entistä tehokkaampia tilaratkaisuja. Ammattilaisen toteuttamana lisätilaa saadaan myös pieneenkin keittiöön.

KALUSTEASENNUKSET

Toteutamme kaikki kalusteasennukset vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla niin kerros-, rivi- kuin omakotitalokohteisiin ja vapaa-ajan asuntoihin – yksittäisistä kodeista aina koko taloyhtiöön ja yritysten liiketiloihin.

SISUSTUSTYÖT

Kun koti kaipaa uusia ja kauniita tapetteja, tuoretta maalipintaa, kestävämpää lattiaa tai käytännöllisiä kiintokalusteita, ota yhteyttä. Toteutamme kaikki kodin sisustustyöt laadukkaalla kädenjäljellä sekä toimivilla ja kestävillä ratkaisuilla.

Remontointi eli asunnon perusparannus- ja kunnostustyö vuonna 2023

Kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä.

Kotitalousvähennyksen saa työn osuudesta. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, jos olet ostanut työn yritykseltä. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa. Lähde vero.fi